Kursy Galicyjskiej Szkoły Smaku
Galicyjska Szkoła Smaku zaprasza wszystkich chętnych na kursy organizowane w czasie ferii zimowych w ZSHT w Zakopanem.
Realizowane będą:
1. Kurs Baristyczny I – go stopnia
Czas trwania 10 godz. dydaktycznych (8 zegarowych) Regularna cena – 800 zł / osoba
Cena w szkole = 450 zł / osoba
Termin: 20.02.2024; g.: 9.00 – 17.00
2. Kurs Baristyczny II – go stopnia (latte – art)
Czas trwania 10 godz. dydaktycznych (8 zegarowych) Regularna cena – 1.100 zł / osoba
Cena w szkole = 550 zł / osoba
Termin: 21.02.2024; g.: 9.00 – 17.00
3. Kurs Baristyczny z latte – art ( I-go i II-go stopnia)
Czas trwania dwa dni po 10 godz. dydaktycznych (16 zegarowych)
Regularna cena – 1.900 zł / osoba
Cena w szkole = 850 zł / osoba
Termin: 20-21.02.2024; g.: 9.00 – 17.00
4. Kurs Baristyczny III-st. – alternatywne metody parzenia kawy
Czas trwania 10 godz. dydaktycznych (8 zegarowych)
Regularna cena – 1.150 zł / osoba
Cena w szkole = 550 zł / osoba
Termin : 19.02.2024; g.: 9.00 – 17.00
5. Kurs Baristyczny z latte-art + alternatywne metody parzenia kawy – (I-go, II-go i III-go stopnia)
Czas trwania trzy dni po 10 godz. dydaktycznych (24 godziny zegarowe)
Regularna cena – 3.050 zł / osoba
Cena w szkole = 1.250 zł / osoba
Termin : 19-21.02.2024; g.: 9.00 – 17.00
6. Kurs Barmański
Czas trwania cztery kolejne dni po 10 godz. dydaktycznych (32 zegarowych).
Regularna cena – 2.800 zł / osoba
Cena w szkole = 1.100 zł / osoba
Termin: 12-15.02.2024; g.: 9.00 – 17.00
Na kurs barmański wymagana jest pełnoletność uczestników, na pozostałych kursach mogą być również osoby niepełnoletnie.
Programy wszystkich kursów dokładnie te same które realizujemy w Krakowie, dostępne są na naszej stronie internetowej.
Kurs barmański kończy się egzaminem, po każdym kursie wystawiamy certyfikaty polsko i anglojęzyczne.
Zapisy w sekretariacie młodzieżowym (p. 110).
Zajęcia w czasie ferii zimowych.
Celem rezerwacji miejsca wymagana jest wpłata zaliczki 400 zł na nr rachunku, dostępny na poniżej podanej stronie internetowej organizatora.
W tytule przelewu należy podać imię i nazwisko, nazwę i datę zajęć – Zakopane.
Informacje szczegółowe można uzyskać u organizatora:
Jacek Kotula – 604 22 89 50 – Galicyjska Szkoła Smaku
www.szkolasmaku.edu.pl
info@szkolasmaku.edu.pl