kucharz



Kwalifikacja:

Sporządzanie potraw i napojów


Zajęcia praktyczne w zakłdach pracy:

2 dni w tygodniu w klasach: 1, 2, 3.

Uczniowie nabywają praktyczne umiejętności przygotowywania potraw oraz poznają zasady przechowywania żywności. Zajęcia związane z produkcją gastronomiczną odbywają się w nowocześnie wyposażonych pracowniach gastronomicznych, a praktyki zawodowe uczniowie realizują w restauracjach i karczmach na terenie Podhala.

< Grudzień 2018 >
Po Wt Śr Cz Pi So Ni
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            
Zespół Szkół
Hotelarsko Turystycznych

ul. Partyzantów 1/5
34-500 Zakopane

tel. 18 20 66 846

Numer konta:
59 8821 0009 0000 0003 0065 0002

e-mail: sekretariat@zsht.pl