kucharz
![](../../wp-content/themes/accelerate/sb/k.jpg)
Zajęcia praktyczne w zakłdach pracy:
2 dni w tygodniu w klasach: 1, 2, 3.
Uczniowie nabywają praktyczne umiejętności przygotowywania potraw oraz poznają zasady przechowywania żywności. Zajęcia związane z produkcją gastronomiczną odbywają się w nowocześnie wyposażonych pracowniach gastronomicznych, a praktyki zawodowe uczniowie realizują w restauracjach i karczmach na terenie Podhala.
kucharz
![](../../wp-content/themes/accelerate/sb/k.jpg)
Zajęcia praktyczne w zakłdach pracy:
2 dni w tygodniu w klasach: 1, 2, 3.
Uczniowie nabywają praktyczne umiejętności przygotowywania potraw oraz poznają zasady przechowywania żywności. Zajęcia związane z produkcją gastronomiczną odbywają się w nowocześnie wyposażonych pracowniach gastronomicznych, a praktyki zawodowe uczniowie realizują w restauracjach i karczmach na terenie Podhala.
![](../../wp-content/themes/accelerate/t2/logo-pol1.jpg)
Zespół Szkół
Hotelarsko Turystycznych
ul. Partyzantów 1/5
34-500 Zakopane
tel. 18 20 66 846
NUMER KONTA - SZKOŁA:
59 8821 0009 0000 0003 0065 0002
NUMER KONTA - FUNDUSZ RADY SZKOŁY:
87 1600 1042 1843 9812 5000 0001