Kursy Galicyjskiej Szkoły Smaku – Zespół Szkół Hotelarsko Turystycznych

Menu

  • Szkoła
    • Historia szkoły
      • Stare zdjęcia
      • Zdjęcia mix stare/nowe
    • Nauczyciele
    • Statut
    • Internat
    • Monitoring wizyjny
    • Galeria
    • RODO
    • Procedura antymobingowa
    • Stowarzyszenie Absolwentów i Sympatyków Hotelarza
    • Nasi Partnerzy
  • Technikum nr 2
    • technik hotelarstwa
    • technik organizacji turystyki
    • technik ekonomista
    • technik rachunkowości
    • technik informatyk
    • technik żywienia i usług gastronomicznych
  • Branżowa Szkoła
    • kucharz
    • fryzjer
    • klasy wielozawodowe
  • Aktualności
    • Projekty Unijne
    • Archiwum
    • Kategorie
      • przedmioty humanistyczne
      • przedmioty ścisłe
      • języki obce
      • wf
      • informatyka
      • ekonomia
      • gastronomia
      • hotelarstwo i turystyka
      • akcje charytatywne
      • konkursy
      • przedstawienia
      • wycieczki
      • zespół regionalny
    • Małopolska Chmura Edukacyjna
    • Przetargi
  • Uczeń/Rodzic
    • Matura 2025
    • Egzamin zawodowy
    • Projekty Unijne zrealizowane do roku 2023
    • Standardy Ochrony Małoletnich
    • Dostępność nauczycieli
    • Pedagog
    • Usprawiedliwienie
    • Podręczniki
    • Praktyki
    • Regulamin wycieczek szkolnych
    • Rada Szkoły
    • Katalog książek
    • Sekcja Robotyki
    • Spółdzielnia Uczniowska
    • Szkolny Ośrodek Kariery
  • Office365
  • Aktualności
  • Przedmioty humanistyczne
  • Języki obce
  • Przedmioty ścisłe
  • WF i EDB
  • Informatyka
  • Ekonomia
  • Hotelarstwo i turystyka
  • Gastronomia
  • Edukacja mundurowa
  • Przestawienia
  • Konkursy
  • Akcje charytatywne
  • Wycieczki
  • Zespół regionalny
  • Archiwum

Kursy Galicyjskiej Szkoły Smaku

Galicyjska Szkoła Smaku zaprasza wszystkich chętnych  na kursy organizowane w czasie ferii zimowych w ZSHT w Zakopanem.
Realizowane będą:

 

  1. Kurs Baristyczny I – go stopnia

Czas trwania 10 godz. dydaktycznych (8 zegarowych) Regularna cena – 800 zł / osoba

Cena w szkole = 420 zł / osoba

Termin: 29.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

 

  1. Kurs Baristyczny II – go stopnia (latte – art)

Czas trwania 10 godz. dydaktycznych (8 zegarowych) Regularna cena – 1100 zł / osoba

Cena w szkole = 520 zł / osoba

Termin: 30.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

 

  1. Kurs Baristyczny brewing – alternatywne metody parzenia kawy

Czas trwania 10 godz. dydaktycznych (8 zegarowych)

Regularna cena – 1150 zł / osoba

Cena w szkole = 520 zł / osoba

Termin : 31.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

 

  1. Kurs Baristyczny z latte – art ( I-go i II-go stopnia)

Czas trwania dwa dni po 10 godz. dydaktycznych (16 zegarowych)

Regularna cena – 2.250 zł / osoba

Cena w szkole = 820 zł / osoba

Termin: 29-30.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

  1. Kurs Baristyczny z latte-art + brewing – (I-go, II-go i III-go stopnia)

Czas trwania trzy dni po 10 godz. dydaktycznych (24 godziny zegarowe)

Regularna cena – 3.050 zł / osoba

Cena w szkole = 1.250 zł / osoba

Termin : 29-31.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

 

  1. 6. Kurs Kelnerski

Czas trwania dwa kolejne dni po 10 godz. dydaktycznych (16 zegarowych).

Regularna cena – 1800 zł / osoba

Cena w szkole = 800 zł / osoba

Termin : 27-28.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

 

  1. Kurs Barmański

Czas trwania cztery kolejne dni po 10 godz. dydaktycznych (32 zegarowych).

Regularna cena – 2.800 zł / osoba

Cena w szkole = 1.250 zł / osoba

Termin: 20-23.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

 

  1. Kurs Cukierniczy

Czas trwania to dwa dni po 10 godz. dydaktycznych (16 zegarowych).

Regularna cena – 2.200 zł / osoba

Cena w szkole = 1.200 zł / osoba

Termin : 27-28.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

 

  1. Warsztaty wypieku pizzy

Czas trwania 10 godz. dydaktycznych (8 zegarowych)

Regularna cena – 1.250 zł / osoba

Cena w szkole = 600 zł / osoba

Termin : 23.01.2025; g.: 9.00 – 17.00

  • Na kurs barmański wymagana jest pełnoletność uczestników, na pozostałych kursach mogą być również osoby niepełnoletnie.
  • Programy wszystkich kursów dokładnie te same które realizujemy w Krakowie, dostępne są na naszej stronie internetowej.
  • Kurs barmański kończy się egzaminem, po każdym kursie wystawiamy certyfikaty polsko i anglojęzyczne.

Zapisy w sekretariacie młodzieżowym (p. 110).

Zajęcia w czasie ferii zimowych.

 

Celem rezerwacji miejsca wymagana jest wpłata zaliczki 300 zł na nr rachunku,

dostępny na poniżej podanej stronie internetowej.

Przy wpłacie do 23.11.2024 r. obowiązuje dodatkowy rabat w wysokości 10%.

 

W tytule przelewu należy podać imię i nazwisko, nazwę i datę zajęć – Zakopane.

 

Informacje szczegółowe można uzyskać u organizatora:

Jacek Kotula – 604 22 89 50 – Galicyjska Szkoła Smaku

www.szkolasmaku.edu.pl

info@szkolasmaku.edu.pl

 

  • Aktualności
  • Przedmioty humanistyczne
  • Języki obce
  • Przedmioty ścisłe
  • WF i EDB
  • Informatyka
  • Ekonomia
  • Hotelarstwo i turystyka
  • Gastronomia
  • Edukacja mundurowa
  • Przestawienia
  • Konkursy
  • Akcje charytatywne
  • Wycieczki
  • Zespół regionalny
  • Archiwum


Deklaracja dostępności

RODO

Zespół Szkół
Hotelarsko Turystycznych

ul. Partyzantów 1/5
34-500 Zakopane

tel. 18 20 66 846

NUMER KONTA - SZKOŁA:
59 8821 0009 0000 0003 0065 0002

NUMER KONTA - FUNDUSZ RADY SZKOŁY:
87 1600 1042 1843 9812 5000 0001

e-mail: sekretariat@zsht.pl