A Decrease font size. A Reset font size. A Increase font size.

Warsztaty kulinarne – Zespół Szkół Hotelarsko Turystycznych

Menu

  • Szkoła
    • Historia szkoły
      • Stare zdjęcia
      • Zdjęcia mix stare/nowe
    • Nauczyciele
    • Plan lekcji
    • Do pobrania
    • Statut
    • Internat
    • Ogłoszenia pedagoga
      • Godziny pracy pedagoga szkolnego
      • Ważne telefony i adresy
    • Katalog książek
    • Monitoring wizyjny
    • Regulamin wycieczek szkolnych
    • Egzamin zawodowy
    • Matura 2022 – ważne informacje
    • Galeria
  • Technikum nr 2
    • technik hotelarstwa
    • technik organizacji turystyki
    • technik ekonomista
    • technik informatyk
    • technik żywienia i usług gastronomicznych
    • Praktyki
  • Branżowa Szkoła
    • kucharz
    • fryzjer
    • klasy wielozawodowe
  • Aktualności
    • Archiwum
    • Kategorie
      • przedmioty humanistyczne
      • przedmioty ścisłe
      • języki obce
      • wf
      • informatyka
      • ekonomia
      • gastronomia
      • hotelarstwo i turystyka
      • akcje charytatywne
      • konkursy
      • przedstawienia
      • wycieczki
      • zespół regionalny
    • Małopolska Chmura Edukacyjna
    • Ankieta
    • Kalendarz
    • Ewaluacja
    • Przetargi
  • Organizacje
    • Rada Szkoły
    • Stowarzyszenie Absolwentów i Sympatyków Hotelarza
    • Sekcja Robotyki
    • Biblioteka Szkolna
    • Spółdzielnia Uczniowska
    • Nasi Partnerzy
  • RODO
    • Klauzule dla rodziców
    • Klauzula dla pracowników
  • E-mail
  • E-dziennik
  • Office365

Warsztaty kulinarne

 

Warsztaty kulinarne

Pokaz gotowania

Wspaniali kuchmistrzowie

małopolskie produkty regionalne, tradycyjne oraz
Sieć Dziedzictwo Kulinarne Małopolska

– Pierwsza edycja poświęcona będzie przyrządzaniu dań z jagnięciny  i odbędzie się w Zespole Szkół Hotelarsko Turystycznych
im. Władysława Zamoyskiego ul. Partyzantów 1/5, 34-500 Zakopane w dniu 30 listopada br. w godz. 10.00-15.00

– Druga edycja poświęcona będzie przyrządzaniu dań z serów regionalnych i odbędzie się w Zespole Szkół Hotelarsko          Turystycznych im. Władysława Zamoyskiegoul. Partyzantów 1/5, 34-500 Zakopane w dniu 15 grudnia br. w godz. 10.00-15.00

Jeśli kochasz gotować, stawiasz na produkty wysokiej jakości i chciałbyś wziąć udział w przedsięwzięciu – zachęcamy do kontaktu  18 20 66 846 w celu dokonania zgłoszenia.

Uwaga. Liczba miejsc ograniczona !

Projekt finansowany ze środków Województwa Małopolskiego

Adrian Zając gastronomia 26 listopada 202126 listopada 2021
  • ← Konkurs plastyczny – TRANSPLANTACJA, DRUGIE ZYCIE – MASZ DAR UZDRAWIANIA
  • Wycieczka do Krakowa →

Deklaracja dostępności

RODO

Zespół Szkół
Hotelarsko Turystycznych

ul. Partyzantów 1/5
34-500 Zakopane

tel. 18 20 66 846

NUMER KONTA - SZKOŁA:
59 8821 0009 0000 0003 0065 0002

NUMER KONTA - FUNDUSZ RADY SZKOŁY:
87 1600 1042 1843 9812 5000 0001

e-mail: sekretariat@zsht.pl